Zsírégető hölgy, Fogyni hölgy, 8 hölgy egészséges fogyása - gbpendrive.hu portal


Ez egy 9 kulcsösszetevőből álló lipotropikum, amely segít a fogyásban azáltal, hogy csökkenti a zsír százalékát, miközben megőrzi az izomtónust.

zsírégető hölgy

Ez a zsírégető nem tartalmaz stimulánsokat, például koffeint, és elősegíti a zsírok metabolizmusát a májban, megakadályozza azok felhalmozódását, és így elkerüli a túlsúlyt és más lehetséges egészségügyi problémákat. Ez elsősorban a kolinnak, az inozitnak és a metioninnak köszönhető. Egyéb összetevők mellett a következőket is tartalmazza: L - karnitin: segíti a zsírok anyagcseréjét, hogy energiaforrásként felhasználhassa őket.

zsírégető hölgy

Részlet a Garcinia cambogia: amely segít csökkenteni a szénhidrátok zsír formájában történő esetleges felhalmozódását, és az étvágy kontrollálásával is működik a kalória-korlátozó étrendek idején, mivel kielégítő hatású. SuperSlim zsírégető Kiváló gázégő lesz a nap bármely szakában, és tökéletes azok számára, akiknek nagy az érzékenységük a stimulánsokra, vagy akiknek egészségügyi problémák miatt kerülniük kell őket. A szuperslim zsírégető előnyei: Segít fogyni és csökkenteni a testzsír százalékot.

zsírégető hölgy

Nem tartalmaz zsírégető hölgy, nem tartalmaz koffeint. Segít kontrollálni az étvágyat. Hogyan kell használni: Vegyen be 5 kapszulát naponta, 30 perccel a fizikai aktivitás előtt.

zsírégető hölgy