Fogyás Szlovénia


fogyás Szlovénia

Turista Magazin - Szlovéniában nem kímélik a medvéket és a farkasokat Fogyás szlovénia, Akaraterő kontra genetika Kilövik a túlszaporodott medvéket és farkasokat Szlovéniában Travelo Az állomány megtizedelését a mezőgazdasági minisztérium indítványozta, mert a ragadozók sok kárt okoznak a jószágban, és úgymond emberre is veszélyesek lehetnek.

A törvényjavaslat szerint medvének kell pusztulnia, közülük öt kilőnek, fogyás Szlovénia többi eltűnését természetes fogyás elhullás, közlekedési és más balesetek útján tervezik elérni. Szlovéniában a Az fogyás Szlovénia élő medvék számát re becsülik, holott egy egyedből álló populáció számítana optimálisnak. Szakértők szerint az országban élő medvepopuláció olyan szintet ért el, hogy tovább növekedését nem szabad megengedni.

fogyás Szlovénia

Az elszaporodott medvék sok kárt tesznek a jószágban, ami miatt a gazdák dühösek a kormányra. A hatóságok szerint a medvék veszélyt jelenthetnek az emberre is.

fogyás Szlovénia

A mezőgazdasági minisztérium szerint Szlovéniában 12 farkasfalka él, állatból álló fogyás szlovénia. Aleksandra Pivec miniszter szerint csak a farkasok idén 72 juhot, 17 tehenet, 15 lovat, egy szamarat és két más haszonállatot öltek meg Szlovéniában.

A medve- és farkasállomány azután nőtt meg, hogy egy civil természetvédő szervezet sikerrel támadta meg a közigazgatási bíróságon a kormány korábbi állatritkítási határozatát.

fogyás Szlovénia