Fogyás evans, Tudtad, hogy Chris Evans majdnem abbahagyta a filmezést?


Stress, boldogság és fogyás evans áll a látványos fogyás mögött Járvány, válás, új szerelem: egy ápolónő nem mindennapi fogyástörténete Egy törött láb fogyás hölgy el útján a texasi nővért, aki másfél év alatt testsúlya majdnem felétől szabadult meg, és aki most boldogabb, mint valaha. Június Ajánlom A 35 éves Megan Hill a texasi Fort Worthből kilót nyomott, amikor szeptemberében úgy döntött, hogy ideje változtatnia az életmódján.

fogyás evans

Hogy megszabaduljon a pluszkilóktól, alacsony szénhidráttartalmú étrendre állt át, és elkezdett hetente négy mérföldet gyalogolni családjával. Megan Hill mielőtt életmódot váltott volna Fotó: Profimedia Az élet eközben több akadályt is gurított elé, februárjában elvált férjétől, és egyedülálló anyaként kellett gondoskodnia két gyermekéről.

Majd jött a világjárvány, és ugyan ő ápolónőként transzplantált beteggel dolgozott főként, havonta több alkalommal beosztották koronavírusos páciensek mellé is.

fogyás evans

De jó dolgok is történtek ebben az időszakban, ezek pedig segítettek abban, hogy ne adja fel. A kétgyermekes anyuka és középiskolai szerelme ugyanis újra egymásra talált. Ugyan még a folyamat elején tartottam, de már magabiztosabb voltam, tökéletes időben érkezett meg az életembe.

fogyás evans