Fogyás cukorka


Fogyni szeretnél néhány kilót, vagy az orvosod javasolta, hogy ideje lenne egészségesebb életmódra váltani?

Érdemes akkor kipróbálni egy legalább hétnapos cukormegvonásos kúrát, amelynek számos nagyon kellemes eredménye lesz. A cukor anélkül, hogy észrevennéd, képes függőséget kialakítani a szervezetedben, ugyanis fogyasztásának hatására örömérzetet okozó hormonok szabadulnak fel, amik még több cukor fogyasztásába hajszolnak.

ron asztalos fogyás

Sajnos ugyanezt a hatást váltják ki a mesterséges édesítőszerek is. Milyen fogyás cukorka kerülj?

8 héten belül elveszíti a 8 testzsírt

Ha szeretnél alapos lenni a cukormentes étkezésben, akkor minden hozzáadott cukrot ki kell iktatnod az étrendedből. Ennek követésében nagy segítséget jelentenek a különböző élelmiszerek címkéi. Ilyenkor mindig az összetevők listáját figyeld.

közkincses fogyás

Itt ha cukrot, bármilyen szirupot, dextrózt, maltózt, fruktózt, mézet vagy mesterséges édesítőszert fedezel fel, akkor arról az ételről le kell mondanod. Nem jó támpont azonban a tápértéktáblázatokat megnézni. Ezekben fogyás cukorka szerepelnek a természetes cukrok is, amelyek például fogyni egyenlet gyümölcsökben fordulnak elő.

az adderall lefogy

Ezekről nem kell lemondanod a kúra ideje alatt sem, hiszen itt jelentős mennyiségű rost társaságában fogyasztod a cukrot, mely tompítja a hatását és csökkenti a sóvárgást. Ugyanígy nem kerül tiltólistára semmilyen zöldség vagy tejcukrot, laktózt tartalmazó tejtermék sem.

fogyás raymond gutierrez

Ha nagyon édes ízre vágysz, válaszd a datolyát, mely az egyik legédesebb gyümölcs, ám roppant magas - grammonként 8 gramm - rosttartalmának köszönhetően nyugodtan fogyasztható, sőt, édesítésre is használható.