Fogyni rxbars


Top receptek Fogyókúra turmix tál, 10 reggeli fogyasztó smoothie recept Kiss Kriszta Megszoktuk már, hogy ami finom és jó, az bűnre csábító, ám ez a kiadós turmixtál rácáfol erre. Laktató, finom, simán helyettesít egy sütit, miközben segíti a fogyást.

fogyni rxbars

Nehéz elhinni, hogy valami, aminek gyümölcspudingíze van, fogyókúra turmix tál krémesen fogyókúra turmix tál, mint egy olasz fagylalt, csupa jótékony hatással bír a szervezetre.

Az eper éppúgy, mint a piros gyümölcsök többsége, tele van antioxidáns anyagokkal, ráadásul, ha 15 dekagrammnyit eszel belőle, csupán 43 kalóriát viszel be a szervezetedbe.

fogyni rxbars

Egy maréknyi zamatos eper fedezi a napi C-vitamin-szükségletünket, de ugyanúgy az A- Fogyni rxbars K- és a különféle B-vitaminok is megtalálhatóak benne. Meglepő, de az eperrel a vastartalékunkat is feltölthetjük, illetve pótolhatjuk a tavasszal leürült cink- magnézium- és szelénraktárunkat. Magjai miatt sajnos sokan allergiásak rá, pedig nemcsak ízletes, hanem egészséges kiegészítője is lehet a fogyókúránknak.

fogyni rxbars

Ízletes, epres turmixtál reggelire vagy uzsonnára A turmixtál kicsit kiadósabb a most divatos smoothie-italoknál, ugyanis nemcsak pépes, hanem darabos étel is található benne. Lényegében az alapja egy sűrűbb turmix, amit fel lehet dúsítani szárított és friss gyümölcsszeletekkel, magvakkal, zabpehellyel. Hozzávalók a turmixalaphoz:.

fogyni rxbars